Georgia – Danmark – oddstips og resultat

fre sep 6, 2019

Fansbet velkomstbonus 1000 kroner

* Danmark jakter tabelltopp med seier mot Georgia.
* Georgia er nest sist og vil få en tøff kamp.
* Hent 1000 kroner å spille for hos FansBet!

Danmark jakter på topplasseringen i gruppe D og for å klare det må de evne å få med seg 3 poeng på bortebane mot Georgia. Det har vi troen på at våre danske venner klarer, og i og med at danskene tok en lett seier borte mot Gibraltar så har de fått blod på tann og er klare til å ta opp jakten på gruppeleder Irland.

Videre i denne artikkelen får du litt informasjon om begge lagene og deres form, samt at vi skal gi deg noen spillbare oddstips som du kan benytte deg av – hvis du ønsker!

Les videre!

Georgia Danmark tips odds

Om lagene

Vi starter med hjemmelaget Georgia som ligger nest sist i puljen og som bare har 1 seier på sine 4 første kamper, og denne seieren kom mot bunnlaget Gibraltar. Laget startet kvalifiseringen med å tape 0-2 for Sveits på hjemmebane før de fortsatte med et 1-0 tap på bortebane mot Irland. I den neste kampen kom den nevnte seieren over Gibraltar og da ble resultatet 3-0 til Georgia. Da laget reiste til Danmark måtte de vende tilbake med halen mellom beina og 5-1 i sekken, og laget er sannsynligvis klare for å ta en revansje over det pølseglade broderfolket vårt.

Danmark startet sin kvalifisering med en heseblesende 3-3 kamp borte mot Sveits, før de fortsatte med 1-1 hjemme mot Irland – til danskenes store skuffelse. Deretter har de vært i målform og har slått de langt svakere motstanderne Georgia hjemme med 5-1 og Gibraltar 0-6 på bortebane sist torsdag. 0-6 var egentlig et sterkt resultat, til tross for at Gibraltar er et svakt lag, og motstanderen på torsdagen hadde ikke sluppet inn mer en 6 mål totalt på de 3 første kampene sine.

Et dansk lag i målform og som har én mindre kamp en Sveits lover godt for bortelaget, og med en seier her klatrer laget opp på á poeng med Irland, men med betydelig bedre målforskjell. Irland har én kamp mer spilt enn Danmark og skal ikke spille flere kvalik-kamper i dette landslagsvinduet.

Om kampen

Som sagt: Danmark ønsker neppe å la sjansen om å avslutte landslagsvinduet på toppen av tabellen i gruppe D gå fra seg, og det er vel liten tvil om at Georgia må kjempe med nebb og klør for å holde danskene unna livet. Laget vant altså 5-1 på hjemmebane over samme motstander, men vi tviler på at det blir like målrikt denne gangen. Christian Eriksen er i form og scoret to mål mot Gibraltar, og det samme gjorde angriperen Gytkjær.

Georgia har jo en teoretisk mulighet for å henge med om tilgang til EM-sluttspill, men ser vi realistisk på det så er sjansene meget små og laget rett og slett for dårlig.

Vårt oddstips

Vi tror at Danmark stikker av med seieren i dette oppgjøret og en odds på 1,62 på dansk seier er så absolutt verdt å spille på. Vi tror også at begge lag scorer i denne kampen og dette gir en fin odds på 2,26. Vi tipper på bakgrunn av dette at Danmark vinner 1-3 over Georgia. Et spill på over 3,5 mål gir dessuten en odds på 4,45 som i aller høyeste grad har god verdi.

Vårt tips til resultat: 1-3

Hold deg oppdatert og få 376 freespins!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap